Gedicht van kleindochter voor oma

gedicht van kleindochter taart

Gedicht van kleindochter

(gedichtje voor oma van kleinkind)

In mijn handjes heb ik een bloem,
en met mijn lipjes geef ik u een zoen.

Uit mijn ogen straalt de zon,
als ik bij mijn lieve oma kom.

Ik geef haar snel de bloem,
en ook zachtjes een dikke zoen.

Ik ben bij mijn lieve oma wat mij verblijd
Ik wens haar nog vele jaren met gezondheid.

Gefeliciteerd lieve oma!

 


Lief hoor, zo`n gedicht van kleindochter. Lees meer gedichten voor de verjaardag van oma, of een leuk gedichtje voor vrienden en familie. Verjaardag-gedicht.nl heeft ook leeftijd gedichten en leuke verjaardag plaatjes met leuke gedichtjes. Wie je ook de beste verjaardagswensen wilt geven, op deze gedichtenpagina kun je het vinden. Bekijk ook de verjaardag plaatjes!

Verjaardagsgedichten en Plaatjes

Verjaardagsgedichten en Plaatjes